16. lip 2012.

PRILOZI HISTORIJI NOVINSKOG BEŠČAŠĆA: "RAMAZANSKE PRIČE ZA NAIVNE HRVATE"


Muslimanski funadamentalizam i hrvatsko sljepilo

 Napisao: don Anto Baković

 
Svima koji za ovaj bezdušni rat muslimana protiv Hrvata krive Hrvate, poručujem: da su Tuđman i Boban svaki dan pet puta klanjali jaciju, ičindiju i akšam, muslimanski fundamentalisti na čelu s Alijom učinili bi ovaj pokolj, zločine i etnička čišćenja kao što i čine s ciljem da stvore islamsku državu u kojoj neće biti ni križa, ni krsta, ni samostana, ni manastira, ni popa, ni kaluđera, ni fratra. Da, to je cilj! Uvijek sam za izmirenje Hrvata i muslimana, ali dok muslimani pucaju po nama i dok nas ubijaju nema pregovora i sporazuma nego metak na metak i bomba na bombu.

 
Emisija koju je HTV emitirala 29. siječnja 1994. u 20.50 sati "Put u središnju Bosnu i kronologija muslimanskih zločina nad Hrvatima Bosne", najbolja je, najsnažnija i najuspjelija emisija Hrvatske televizije posljednju godinu-dvije. Čestitam! Čestitam i pitam Vas gdje ste bili dosada?
Puna je Hrvatska naivnih Hrvata, počevši od oporbenih voda, saborskih zastupnika, novinara, svećenika, fratara, koji su svi spremni za ovaj rat što ga muslimani vode protiv Hrvata kriviti HVO, Herceg-Bosnu i hrvatsku politiku.

To nisu oni dobri stari muslimani
Bez lažne skromnosti, mogu tvrditi da vrlo dobra poznajem bosansku zbilju. Poznajem stanje u Bosni. Poznajem sve što se događa, poznajem povijest Bosne, a diplomirao sam islam na Teološkom fakultetu u Ljubljani. Zato, čestitam Hrvatskoj televiziji na toj emisiji. Ona je bila nužna da se otvore oči slijepim i kratkovidim hrvatskim političarima. Da se otvore oči tolikim ćoravim Hrvatima, da shvate da Alijini muslimani nisu oni naši stari dobri muslimani. To nisu oni muslimani iz vremena Ante Starčevića,
Adem-age Mešića, Ante Pavelića i Vlatka Mačeka, već je u njih ušao džihad, ušao je islamski fundamentalizam i potpuno ih izludio, deformirao i satanizirao.

Planove o pokolju smislili u Zagrebu
Našoj je javnosti poznato da sam se posljednjih godina kao nitko drugi borio da muslimani budu svjesni svojega porijekla, borio sam se za zajedništvo Hrvata i muslimana, borio za suradnju. Vodeći muslimani grada Zagreba u svome listu "Preporod" (sic! – ispravno: „Beharu“!). moj su simpozij "Povratak iskonu" nazvali pokušajem da pokrstim muslimane. Moja je tvrdnja koju sam spreman dokazati pred milijunskim TV gledalištem, da su muslimanski fundamentalisti napravili sve planove o pokolju Hrvata u Bosni -ovdje u Zagrebu! Uz divnu zaštitu hrvatske vlasti i hrvatske policije!
0, dragi Franjo Tuđmane, mnogo si, mnogo dobra učinio hrvatskom narodu, ali nisi trebao ukinuti verbalni delikt, a još manje smrtnu kaznu jer tolika ubojstva i zločinstva, nad nedužnim Hrvatima vape za smrtnom kaznom, a toliki hrvatomrsci koji danas u najtežem razdoblju hrvatske povijesti, umjesto da šute, dolijevaju ulje na vatru i gaze i pljuju po svemu što je hrvatsko, a ne odu ni jedan sat u zatvor!

Postoji samo islam
Islamski fundamentalizam i integralizam u današnjim je muslimanima ubio svaku zelju za nacionalnom pripadnošću, za ljubavlju prema jeziku, kulturi, tradiciji i vlastitoj povijesti. Ničega nema. Ne postoji ni krv, ni jezik, ni kultura, ni narod. Postoji samo islam. Sve se gazi i uništava zbog islama. U pitanju je svjetska islamska revolucija i osvajanje Europe za islam. Islam u školstvu, islam u sudstvu, islam u odijevanju, islam u jelovniku. To slijepi Hrvati još ne vide. To ne vide hrvatski političari. To ne vide ni neki crkveni ljudi.
Svima koji za ovaj bezdušni rat muslimana protiv Hrvata krive Hrvate, poručujem: da su Tuđman i Boban svaki dan pet puta klanjali i jaciju i ičindiju i akšam, muslimanski fundamendalisti na čelu s Alijom učinili bi ovaj pokolj, zločine i etnička čišćenja kao što i čine s ciljem da stvore islamsku državu u kojoj neće biti ni križa, ni crkve, ni samostana, ni manastira, ni papa, ni kaluđera, ni fratra.
Da, to je cilj! Islam u sudstvu, islam u školstvu, islam u jelovniku, islam u odijevanju, islam u vojsci. Svuda i svugdje islam i samo islam.
A ovim muslimanima u Zagrebu, okupljenim oko Mešihata, Merhameta, "Preporoda" i Džamije, poručujem da su sve te njihove priče o suživotu obične ramazanske priče za naivne Hrvate. Treba Hrvate prevariti da ne obrate pažnju na pokolje i etnička čišćenja i likvidiranje čitavih hrvatskih seta, nego ćemo ovdje u Zagrebu pričati o konvojima, o suživotu, objavljivat ćemo to u tisku, na televiziji i na radiju. Hrvati će to jedva dočekati!
Hrvati žete suživot što je točno. Nama je to nužno, kao utopljeniku koji se hvata za slamku. Oni to znaju i zato nam podvaljuju. Zbog toga mi nikad nije bilo jasno jesu Ii gori islamski fundamendalisti u Herceg-Bosni koji ubijaju Hrvate, ili ovi ovdje u Zagrebu koji izluđuju Hrvate?! Samo uzmite muslimanske novine pa pogledajte što o tome piše "muslimanski Goebbels" u Zagrebu - Ibrahim Kajan.

Kaubojski do reis-ul-uleme
Zato predlažem Hrvatskoj televiziji da svaku večer, umjesto "Santa Barbare", prikaže film o muslimanskim zločinima nad Hrvatima u Bosni. Neka to pogleda i posljednji naivni Hrvat koji želi suradnju s AIijom i džamijom ovakvom kakva jest.
Molim da televizija napravi seriju o muslimanskom reis-ul- ulemi Ceriću koji je to postao na kaubojski način, jer je pravog reisa Selimoskog nelegalno smijenio, i koji je začetnik svih pokolja Hrvata u Bosni za što je planove razradio dok je bio u Zagrebu. Danas u Zagrebu živi njegova obitelj dok on organizira najveći zločin u povijesti Hrvata - pokolj Hrvata u Bosni i čišćenje Bosne od Hrvata.

Reporter po AIijinom diktatu
Na čelu svih muslimanskih brigada u Bosni nalaze se imami. Molim HTV za poseban film o tim imamima. Potrebno je da se vidi kako imami zapovijedaju muslimanskim brigadama! Otiđite na teren među naše hrvatske ratnike! Ove informacije koje iznosim, dobivam svaku večer radio-vezom od našiih ratnika iz Bosne. Pitajte obične, male ljude. Promijenite neke vaše reportere u Bosni. Nisu svi reporteri vjerodostojni. Znao sam za jednog hrvatskog reportera iz Sarajeva koji je surađivao s AIijom i slao vijesti koje mu je AIija odobravao. To je bila prije godinu-dvije, tako da je cijela hrvatska javnost temeljito bila dezinformirana i zavarana.
Zato, molim HTV da šalje više reportera u Herceg-Bosnu. Potrebno je kompletnije informiratl hrvatsku i svjetsku javnost o zločinima muslimana. Uvijek sam za izmirenje Hrvata i muslimana, ali dok muslimani pucaju po Hrvatima i dok nas ubijaju, nema pregovora i sporazuma, već metak na metak i bomba na bombu!

Pregovarati, ali ne sa zločincima
Onoga časa kad muslimani prestanu pucati po Hrvatima i ubijati Hrvate, isti tren i mi trebamo prestati ratovati te sjesti i razgovarati o suživotu, ali ne s ratnim zločincima i krvnicima ubijanja i etničkog čišćenja Hrvata iz Bosne. SDA nema moralnog, pravnog i političkog kredibiliteta i legaliteta da bilo s kim pregovara. Muslimanski narod mora naći svoje nove predstavnike koji nisu okrvavili ruke za pregovore i suradnju!
Suživot je moguć, ali nakon velikog procesa na kojem će AIija Izetbegović, Mustafa Cerić, Sefer Halilović, Ejup Ganić i ostali sjesti na optuženičku klupu i odgovarati za sve zločine koje su učinili prema Hrvatima, kao i za kolektivno uništenje svoga muslimanskog naroda kojeg su doveli u teško stanje mržnje i izolacije ad svih normalnih ljudi.
Vjesnik, 21.11.1994.                                                  Don Anto Baković
                                                                                  

Autor je svećenik Sarajevske nadbiskupije. Sada živi i djeluje u Zagrebu. Predsjednik je Hrvatskog populacijskog pokreta.

Nema komentara:

Objavi komentar

PROMAŠI ME PROKLETSTVO FARAONA

  AUTOBIOGRAFSKI FRAGMENTI Promaši me prokletstvo faraona Napisao: Ibrahim Kajan Nevjerovatno je koliko se “tovara sitnica” može prenijeti i...